Загинула людина і семеро постраждали на Харківщині за добу

19 червня приблизно о 16:25 три модифіковані авіабомби УМПБ Д-30 вдарили по Харкову. За інформацією облпрокуратури, одна поцілила на території дитячого табору в Київському районі. Поранена 39-річна працівниця закладу.

Ще дві авіабомби влучили по території дитячого табору в Шевченківському районі. Також пошкоджено сусідній приватний житловий будинок. Гострої реакції на стрес зазнала 47-річна працівниця табору.

У Вільхівці Харківського району загинула 49-річна жінка, поранено 59-річного чоловіка. Постраждалого відвезли в лікарню. За підрахунками голови ХОВА, від ударів двох авіабомб пошкоджені десять приватних будинків.

У Новоосиновому Куп’янського району через російський обстріл постраждали три людини. До лікарні відвезли 51-річну жінку, повідомила облпрокуратура. Отримали контузію 73-річна жінка та 66-річний чоловік. Військові рф ударили двома керованими авіабомбами ФАБ-250, зазначив керівник поліції Володимир Тимошко. За інформацією ХОВА, потерпіли десять будинків та автівка.

Ще один чоловік 37 років був поранений через російський удар у селі Кругляківка Куп’янського району. Від шпиталізації він відмовився. Унаслідок авіаобстрілу ФАБ-250 пошкоджено житлові будинки, гаражі, господарчі споруди, авто.

У селі Загризове Ізюмського району вибухи пошкодили дев‘ять житлових будинків. У Хотімлі на Чугуївщині внаслідок атаки безпілотника пошкоджений приватний будинок. У лісі зайнялася хвойна підстилка.

У селі Відродженівське Богодухівського району через 12 мінометних ударів пошкоджено три житлових будинки, господарчі споруди, лінія електропередачі.

У Білому Колодязі через обстріл згорів житловий будинок, а в Канцедалівці — пошкоджений об’єкт цивільної інфраструктури.

Читайте також

Total
0
Share