Як минула доба в Харкові та області 20 жовтня

Протягом доби 20 жовтня росіяни активно атакували населені пункти регіону й обласний центр. На жаль, є загиблі і поранені.

Харків

У Основ’янському районі Харкова близько десятої вечора у результаті обстрілу було пошкоджено чотири житлові будинки, шість нежитлових будівель та 14 автомобілів. У цій атаці постраждали 11 людей. Лише за кілька хвилин до цього в Київському районі відбувся ще один обстріл, який пошкодив сім житлових будинків, вісім нежитлових будівель, три автомобілі та автозаправну станцію. Унаслідок цього постраждала одна людина. Серед поранених — дитина і вагітна жінка, четверо людей знаходяться у лікарні.

Наслідки ударів по Харкову 20 жовтня. Фото: Павло Пахоменко

Ізюмський район

росіяни вдарили по селу Новоплатонівка. Під завалами будинку знайшли подружжя — 71-річного чоловіка і 72-річну жінку.

Ситуація на фронті

На Харківському напрямку українські війська відбили дві атаки поблизу Вовчанська, в той час як ще дві атаки тривають. На Куп’янському напрямку противник здійснив 11 спроб витіснити наші підрозділи з займаних позицій поблизу населених пунктів Голубівка, Колісниківка, Лозова, Піщане, Вишневе та Новоосинове, з яких чотири атаки досі тривають.

Евакуація

У зв’язку з посиленням обстрілів, організовані заходи з евакуації з Купʼянського та Борівського напрямків призвели до евакуації 118 людей, серед яких три дитини. Ситуація в регіоні залишається складною, і місцеві органи влади продовжують робити все можливе для забезпечення безпеки населення.

Читайте також

Total
0
Share