Як минула доба в Харкові та області 11 жовтня

Протягом 11 жовтня ситуація на Харківщині залишалася напруженою через активні обстріли та бойові дії на кількох напрямках. Відомо про поранених і загиблих цивільних людей.

Харківський район:
11 жовтня о 21:48 у Шевченківському районі міста Харкова зафіксовано влучання керованої авіабомби у лісову смугу. На щастя, в результаті цього інциденту руйнувань і постраждалих не було.

12 жовтня о 22:40 у селі Черкаська Лозова Харківського району обстріли пошкодили житловий будинок, а також спричинили пожежу в приватному домоволодінні. На щастя, інформації про постраждалих немає.

Куп’янський район:
Цей регіон зазнав найбільшої кількості атак. Зокрема, 12 жовтня о 01:30 у селищі Куп’янськ-Вузловий внаслідок обстрілу зайнялася господарська споруда, постраждала 82-річна жінка.

Обстріли 11 жовтня:

  • о 17:45 та 18:18 у тому ж селищі горіли будинки, частково зруйновані унаслідок атак.
  • Унаслідок обстрілу у Куп’янську загинув 67-річний чоловік, постраждала 76-річна жінка, ще одна 68-річна жінка отримала поранення під час іншого обстрілу того ж дня.
  • О 15:58 сталося займання кількох будівель, серед них господарча споруда, дах і приватний будинок, внаслідок чого постраждали три людини.

Ізюмський район:
11 жовтня в селі Шийківка внаслідок обстрілу був поранений 67-річний чоловік.

Богодухівський район:
О 15:55 12 жовтня в селі Тимофіївка внаслідок обстрілу було частково пошкоджено житловий будинок.

Козача Лопань:
О 12:40 унаслідок скидання боєприпасу загинув 38-річний чоловік, постраждала 56-річна жінка. Раніше, близько 12, поранення отримав 86-річний чоловік.

Наслідки російських атак на Харківщині 11 жовтня. Фото: Олег Синєгубов

Бойові дії на фронті:
На Харківському напрямку противник один раз намагався штурмувати позиції поблизу села Тихе, але безуспішно. Проте найбільша активність ворога була зафіксована на Куп’янському напрямку, де протягом доби відбулося 23 атаки. Сили оборони України відбивали штурми неподалік населених пунктів Петропавлівка, Лозова, Синьківка, Кучерівка та інших.

Читайте також

Total
0
Share