Як минула доба на Харківщині 9 жовтня: є постраждалі

Протягом 9 жовтня місто і область знову стали об’єктами ворожих обстрілів, унаслідок яких постраждали цивільні люди та зазнали ушкоджень житлові будинки і інфраструктура.

Обстріли в Харкові та околицях

У Шевченківському районі Харкова унаслідок денного обстрілу пошкоджено скління вікон у кількох 12-поверхових житлових будинках, автосалоні, магазині та дошкільному навчальному закладі. Під час атаки постраждала 81-річна жінка, однак госпіталізація їй не знадобилася.

Наслідки атаки по Шевченківському району Харкова. Фото: облпрокуратура

В Ізюмському районі, у селі Зелений гай, у результаті обстрілу пошкоджено приватний будинок, унаслідок чого постраждав 49-річний чоловік.

У Куп’янському районі, в селі Ківшарівка обстріл призвів до пошкодження двох цивільних автомобілів. У селі Слатине було зруйновано один приватний будинок, ще сім зазнали пошкоджень.

Атаки з використанням БпЛА

У селі Козача Лопань, під час скиду вибухового предмету з безпілотника, поранення отримали 76-річна жінка та двоє 54-річних чоловіків.

Удар з БпЛА по цивільному автомобілю

Того ж дня, в Чугуївському районі, у селі Рубіжне, унаслідок обстрілу загорівся будинок та господарча споруда.

Близько десятої ранку в Куп’янську сталося влучання БпЛА в автомобіль, у результаті чого постраждав 65-річний чоловік.

Бойові дії на Харківщині

На Харківському напрямку ворог чотири рази проводив наступальні дії в районах Тихого та Вовчанська.

Кількість бойових зіткнень за добу на Куп’янському напрямку досягла семи. Сили оборони успішно відбивали атаки окупантів у районах Кучерівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки, Вишневого, Новоосинового, Зеленого Гаю та Кругляківки.

Читайте також

Total
0
Share