Як минула доба на Харківщині 22 жовтня: є постраждалі і загиблі

На Харківщині тривають ворожі обстріли, що завдають шкоди інфраструктурі та цивільному населенню. Протягом 22 жовтня росіяни вдарили по Харкову й іншим населеним пунктам області. Є постраждалі і загиблі.

Ввечері, близько десятої, по Харкову вдарила керована авіабомба у Київському районі. Унаслідок обстрілів пошкоджено кілька нежитлових будівель і вікна житлових будинків, обійшлося без постраждалих.

У селі Лісне, Малоданилівської громади, вночі унаслідок обстрілу були пошкоджені п’ять приватних будинків та одна господарська споруда. Постраждали дві жінки і один чоловік. Ще один обстріл у цьому ж районі, в селі Черкаська Лозова, пошкодив вікна у двох будинках.

Наслідки влучання КАБу в селі Лісне. Фото: Олег Синєгубов

У Куп’янську через обстріл постраждала 65-річна жінка. А в селі Лісна Стінка унаслідок ворожої атаки зруйновано один приватний будинок, частково пошкоджено ще дев’ять будинків і один автомобіль.

У Борівській громаді Ізюмського району також зафіксовано пошкодження: в селі Новоплатонівка обстріл зруйнував приватний будинок і гараж, а у селі Борова, на дорозі, пошкоджено автомобіль.

Уранці в селі Кучерівка унаслідок атаки дрона загинув 54-річний чоловік.

Ситуація на фронті

На Харківському напрямку за добу сталося п’ять бойових зіткнень у районах Вовчанська та Стариці, а на Куп’янському напрямку було зафіксовано 13 атак. Сили оборони успішно відбивали штурми ворога біля населених пунктів Голубівка, Піщане, Петропавлівка, Колісниківка та Лозова.

Евакуація

Через постійні обстріли та загрозу для життя місцевих мешканців продовжується евакуація населення з Куп’янського та Борівського напрямків. За минулу добу було евакуйовано 151 людину, серед яких чотири дитини.

Читайте також

Total
0
Share