Всі охочі мають нагоду стати Миколайчиком для дітей із деокупованої Харківщини

Наприкінці грудня волонтери вирушать у благодійний тур, аби привітати малечу деокупованої Харківщини.


Кожен та кожна можуть стати Миколайчиком для малечі.

Наприкінці грудня благодійні фонди Artdacha та XTraverse поїдуть звільненими населеними пунктами регіону. Особливим сюрпризом стане вертеп, створений театральною родиною Павла Савєльєва, Дар’ї Кушніренко та їхніх синів.

Як долучитися?

Придбати іграшки, книжки, пазли — будь-що, здатне потішити дітей віком від 0 до 17 років. Головна умова — подарунки мають бути нові чи в хорошому стані.

Куди відправляти?

Якщо ви в Харкові, телефонуйте за номером +380995676691 і приносьте іграшки на вул. Дівочу, 6 по буднях із 12:00 до 16:00. У вихідні — за попередньою домовленістю.

Або надсилайте поштою: Харків, відділення №22, отримувач — Какуріна Марія, +380995676691.

Як не бажаєте заморочуватись, проте хочете долучитися — можна закинути гроші фонду.

Збір триватиме до 25 грудня.

Харківська організація «Благодійний Фонд “Артдача”» втілює чимало важливих проєктів на Харківщині. Влітку, наприклад, запущений проєкт «Світло там, де його немає». За цим проєктом електрики відновлюють електропостачання та повертають світло у приватних будинках і громадських спорудах Харківського, Чугуївського та Дергачівського районів нашої області.

У програмі «Вона.Війна» на Радіо «Накипіло» ми поговорили зі співорганізаторкою фонду Марією Какуріною про волонтерство, людей і важливість мистецтва на деокупованих територіях.

Українцям пропонують задонатити книгами

Читайте також

Total
0
Share