Від авіаудару по Харкову 22 червня загинула Катерина Ступенкова

Катерина Ступенкова загинула 22 червня від російської авіабомби на проспекті Гагаріна. Катерина їхала в тролейбусі. Це була не її зупинка, але незнайома літня жінка попросила допомогти винести візок. Катерина загинула на місці.

Вона була донькою, онукою, сестрою, дружиною, матір’ю десятирічного сина та мріяла стати ще мамою доньки. Про це в листі до подруги у Facebook розповіла Катерина Хмельницька.

Фото з Facebook-сторінки Катерини Ступенкової

«Я щаслива людина, що в моєму житті сталася така дружба завдовжки в 33 роки. Не знаю ще другу таку добру та чуйну людину, яка настільки турбувалася та переживала про всіх навколо», — написала жінка.

«Я уявляю російського військового, який дивиться на карту України і думає: “гайда ударю я по тролейбусу Харкова, щоб убити дівчинку Катю, яка поспішає у своїх справах у рожевих босоніжках на платформі та літній сукні. І ось тоненькі ніжки і біле волосся виглядають з-під закривавленого простирадла. Сказали, що ти нічого не відчула. Смерть настала миттєво.
Не-На-Ви-Джу».

З Катериною Ступенковою попрощалися в Харкові 25 червня.

Якщо ви бажаєте підтримати родину загиблої, це можна зробити за реквізитами:

5168 7520 0532 9738 (Дмитро Сінцов, чоловік Катерини).

Унаслідок авіаударів по Основ‘янському району Харкова 22 червня загинули двоє людей, ще 52 — постраждали. Вибухи частково зруйнували п‘ятиповерхівку, пошкодили приватний будинок, п’ять нежитлових будівель, 16 торговельних павільйонів, 25 транспортних засобів, один тролейбус, дві аптеки та автосалон.

Ще один чоловік загинув через обстріл у Холодногірському районі, четверо були поранені.

Читайте також

Total
0
Share