Українські воїни відбили 13 ворожих атак, у регіоні сталося два підриви на мінах. Головні події на ранок 26 жовтня

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 26 жовтня


російські війська продовжують атакувати Харківщину. За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку українські воїни відбили 13 спроб ворожого наступу в районі населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка.

Поранено цивільних на Харківщині

У селі Подоли Харківської області після російського обстрілу з-під завалів удалося врятували 83-річну жінку, її ушпиталено у стані середньої тяжкості. Зруйновано приватний житловий будинок, ще три будинки пошкоджено.

Зафіксовано два підриви на вибухонебезпечних предметах

У полі поблизу села Явір Ізюмського району під час проведення польових робіт підірвався трактор марки Т-150. Обійшлося без жертв, оскільки трактор був модернізований під дистанційне керування.

Трагічна подія сталася в полі неподалік села Яремівка на Ізюмщині. Чоловік віком 57 років підірвався на протипіхотній міні ПФМ-1 «Пелюстка» та загинув на місці. 

Тролейбуси змінять маршрут

На Нових Будинках сьогодні видалятимуть аварійні та сухостійні дерева. З цієї причини не курсуватиме тролейбус №25 з 09:00 до 15:00.

У цей період тролейбус №7 курсуватиме так: розворотне коло «Вул. Дванадцятого Квітня» — вул. Дванадцятого Квітня — пр. Олександрівський — вул. Садовопаркова — вул. Харківських Дивізій — пр. Героїв Харкова — ст. м. «Армійська» — пр. Героїв Харкова — розворотне коло «Вул. Дванадцятого Квітня».

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі та виключити алкоголь.

Нещодавно донорький пункт відкрився також у центрі Харкова.

Як розміновують Харківщину: фоторепортаж

 

Читайте також

Total
0
Share