Удар по терміналу «Нової Пошти»: кількість загиблих зросла до восьми

Сьогодні помер працівник «Нової Пошти» Євген Циганко, поранений унаслідок ракетного удару по терміналу пошти в Коротичі 21 жовтня. Йому було 29 років.

Євгена Циганка шпиталізували з важкими пораненнями та одразу підключили до апарату ШВЛ. За декілька днів його стан покращився.

«Він навіть пробував ставати на ноги. Проте в одну ніч легені перестали дихати. Євгена ввели в медикаментозний сон, з якого він уже не вийшов», — написала «Нова Пошта».

Кількість загиблих зросла до восьми, ще 15 людей постраждали. 

Нині в лікарні перебувають семеро поранених: шестеро у відділенні хірургії та один у відділенні нейрохірургії. Про це повідомив сьогодні голова ХОВА Олег Синєгубов.

21 жовтня в інноваційний термінал «Нової Пошти» у Коротичі влучила російська ракета С-300. Через обстріл загинуло шестеро чоловіків, станом на 24 жовтня 16 працівників перебували в лікарнях, восьмеро з них — у важкому стані. 

30 жовтня стало відомо про сьомого загиблого. У лікарні помер 25-річний Максим Єфременко. У нього був складний перелом плеча, через який він втратив багато крові. Лікарі зробили йому декілька операцій.

Нічна атака дронами по Харкову та Коротичу: головне (оновлено)

 

Читайте також

Total
0
Share