У двох районах Харкова сталися вибухи: що відомо

Приблизно о 21:20 російські військові обстріляли Харків двома керованими авіабомбами.

Оновлено 00:09. Два удари по Харкову — в промисловій зоні. Через вибухи частково пошкоджені декілька приватних будинків та дві дев‘ятиповерхівки. У багатоповерхівках вибито декілька десятків вікон та пошкоджений фасад. Про це розповів речник облпрокуратури Дмитро Чубенко.

Правоохоронці з‘ясовують, якими саме боєприпасами ввечері 22 жовтня вдарили росіяни по Київському та Холодногірському районах міста.

Скриншот з відео Харківської облпрокуратури

Оновлено 22:21. Як уточнив Олег Синєгубов, один з вибухів стався не в Салтівському, а в Київському районі міста. Крім вікон у будинках також потерпіли гаражі. 

Друга авіабомба поцілила в землю в Холодногірському районі. Вибухова хвиля зруйнувала легкі дерев‘яні конструкції. Пожежі немає. Ніхто не постраждав. 


Попередньо, вони ударили по Холодногірському та Салтівському районах. Інформацію ще перевіряють, повідомив керівник ХОВА Олег Синєгубов.

На місці одного з обстрілів, що зафіксували в Холодногірському районі, — пожежа. Також удар був у Київському районі міста поряд з навчальним закладом. У житлових будинках навколо вибух частково вибив шибки. Про це повідомив мер Ігор Терехов.

Читайте також

Total
0
Share