Спроба вбивства 15-річної дівчини на Харківщині: що відомо 

17-річний хлопець і 15-річна дівчина святкували день народження спільних друзів й після свята їх обох підвезли додому. Біля свого будинку хлопець попросив допомогти дівчину відчинити двері, заманив додому і почав чіплятися. Після відмов, вона вибігла на вулицю. Тоді ж отримала шість ударів цеглиною по голові. Вона втратила свідомість, і хлопець витягнув її з подвір’я на город. Саме там він її зґвалтував і спробував задушити. Далі — вирішив її підпалити. Для цього облив дівчину дизельним паливом. 

В цей час надворі ішов дощ, через що запальничка не спрацювала. Після підпалу сірниками одяг на дівчині загорівся. Хлопець не почекав поки тіло згорить, натомість — пішов спати. Прокинувся він від крику. Задимлену дівчинку побачив сусід. Він одразу впізнав школярку і покликав її матір. 

Зараз дівчинка знаходиться у важкому стані в реанімації. Медики намагаються її врятувати. 

Про цю історію на своїй сторінці у Facebook розповів начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов. 

Фото: Сергій Болвінов

Своїх дій хлопець пояснити не може. Він живе з батьком удвох, саме у ту ніч він був на роботі. Матір родину покинула, коли хлопцю було сім. Для нього це було травмою, за словами родичів. Також юнак пережив окупацію, що теж могло вплинути на його психіку, вважає батько. До цього хлопець проявляв агресію: він вдарив скляною пляшкю по голові свою бабусю.

Хлопцеві загрожує довічне ув’язнення.

Читайте також

Total
0
Share