Скільки людей залишаються в лікарні після обстрілів Харкова на вихідних

У лікарнях перебувають 19 людей, поранених унаслідок обстрілів Харкова 22 та 23 червня. З них двоє — дівчинки 12 та 13 років.

Троє людей перебувають у важкому стані. Інші постраждалі лікуються в стаціонарах з травмами середнього ступеню тяжкості. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов у етері телемарафону.

Наслідки російських атак ще усувають. Загалом внаслідок ударів були майже повністю пошкоджені 40 приватних будинків. Вибуховою хвилею було вибито понад 1000 вікон у багатоквартирних будинках.

Що відомо про обстріли

Вдень 22 червня росіяни вдарили керованою авіабомбою по житловому будинку в центрі Харкова. Внаслідок удару загинули троє людей, у житловому будинку знищені три поверхи. Загалом до лікарень медики відвезли 42 постраждалих.

Наступного дня росіяни обстріляли три райони Харкова. Керована авіабомба частково зруйнувала будівлю приватної школи в Шевченківському районі. Постраждали четверо людей, серед них — дитина 15 років.

У Холодногірському району обстріли вбили людину. Ще восьмеро, зокрема 16 річна дитина, постраждали. У Київському районі два влучання було в цех підприємства, будівля не використовувалася.

5 з 12 постраждалих 23 червня шпиталізували.

Читайте також

Total
0
Share