росіяни зранку обстріляли один із найгустонаселеніших районів Харкова (оновлюється)

Другий день поспіль і приблизно в той же час окупанти б’ють по зупинках громадського транспорту. Як результат — вже один загиблий та 17 поранених, із яких один у вкрай важкому стані», — написав Ігор Терехов

Станом на 14:08 Внаслідок обстрілу двох районів Харкова загинуло троє людей, поранено — 23. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством — частина друга статті 438 Кримінального кодексу України.

Станом на 12:23 Поранено 21 людину. Загиблих — двоє.

На місцях влучань працює 14 бригад швидкої допомоги. Правоохоронці фіксують усі злочини окупантів. Постраждали виключно цивільні люди та мирна інфраструктура: торговельні павільйони, автомобілі, громадський транспорт, житловий будинок та стоматологічна клініка, що знаходиться на першому поверсі.

Станом на 11:15 відомо, що один із з районів міста обстріляно із реактивних систем залпового вогню «Ураган», касетними снарядами. Є влучання у житловий будинок, де знаходиться стоматологічний кабінет.

Наразі відомо про 19 поранених. Серед них — одна дитина. Чотири людини у тяжкому стані. Дві людини загинули.
Один з поранених — співробітник патрульної поліції.

На місті російського теракту працюють десять бригад швидкої.

Відео: Головне управління Національної поліції в Харківській області

Фото Андрія Марієнко

Фото від Олега Синєгубова

 

Читайте також

Total
0
Share