рашисти обстріляли Харків та область сьомого червня: є загиблі

У вівторок близько 16 години російські військові обстріляли Шевченківський район Харкова. Загинув 56-річний чоловік. Ще трьох мирних мешканців поранено — повідомили у Харківській облпрокуратурі.

Пошкоджено понад 10 житлових будинків та дві адміністративні будівлі.  

У прокуратурі додали, що двічі за день російські війська обстріляли Київський район Харкова. О третій ночі ворожі снаряди влучили у житлові будинки, внаслідок чого домоволодіння повністю зруйновано. Під час обстрілу о шостій ранку поранено 56-річного чоловіка. Крім того, пошкоджено житлові будинки та автомобіль.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Окрім цього рашисти обстрілювали Харківську область: села Черкаська Лозова, Слатине Харківського району та Коробочкіне Чугуївського району.

За попередньою інформацією, яку надав очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, загинуло щонайменше троє людей. Ще як мінімум шестеро отримали поранення. Масштаб руйнувань та остаточна кількість постраждалих встановлюється.

Читайте також

Total
0
Share