Ранок 15 серпня почався з обстрілів Салтівського району (Доповнюється)

upd станом на 14: 57: Слідчі повідомили, що одна з поранених на Салтівці, загинула у лікарні.

upd станом на 14:10: Дитячі майданчики, житлові будинки, храм, магазин, гаражний кооператив, а також зупинки громадського транспорту — ось перелік об’єктів, які росіяни обстріляли з у Салтівському районі Харкова. У гаражному кооперативі виникла пожежа, рятувальники її вже загасили.

Окрім п’ятьох постраждалих, про яких повідомлялося раніше, до медиків звернулися ще двоє людей: жінці 69 років надали допомогу на місці. 80-річну харків‘янку госпіталізували до медустанови у середньому стані.


Близько 11-ї години ранку Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про обстріл росіянами зупинки громадського транспорту у Салтівському районі.

Окрім цього, ворожі снаряди влучили в дах дев’ятиповерхівки. Також прилетіло на подвір’я іншої. Понівечено машини, вибито шибки у будинку, постраждав дитячий майданчик. Спалахнув гаражний кооператив.

«Жодних військових об’єктів там не було і бути не могло», — наголосив Терехов.

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова поранено п’ятьох людей. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: чотирьох людей ушпиталено, двоє з них — у тяжкому стані. Одній людині надали допомогу на місці.

 

https://nakipelo.ua/vijna-holovne-u-kharkivskij-oblasti-stanom-na-ranok-14-serpnia-3/

Читайте також

Total
0
Share