Події на Харківщині станом на ранок 28 серпня

Ситуація з обстрілами в регіоні на ранок 28 серпня

Щонайменше 11 населених пунктів на Харківщині окупанти обстріляли з мінометів та артилерії попередньої доби. Серед них — Кам’янка, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Берестове та інші. Застосували також авіацію в районі села Окіп, що на Золочівщині.

У Харківській області російська армія веде бойові дії на Слобожанському та Куп’янському напрямках. Взагалі за добу по території України ворог завдав 11 ракетних та 48 авіаційних ударів, 54 атаки з РСЗВ по позиціях українських військ та різних населених пунктах. Кількість ворожих втрат за добу складає 490 окупантів.

Наслідки обстрілів

  • Унаслідок обстрілу з РСЗВ села Одноробівка Богодухівського району пошкоджено приватний житловий будинок та торгівельний кіоск. Загинула жінка 39 років. Отримала поранення 16-річна дівчина. Її стан медики оцінюють як легкий, госпіталізації не потребувала.
  • У Чернещині ворожими обстрілами пошкоджено будівлі агропідприємства та приватні житлові будинки.
  • Унаслідок мінометних обстрілів селища Козача Лопань пошкоджено щонайменше п’ять приватних житлових будинків, розподільчий газопровід, торговий кіоск та приватний автомобіль.

Приміські потяги змінюють маршрути

Від сьогодні у Харківській області змінюють графік руху приміських поїздів. Це пов’язано з відновленням електрифікації дільниці Занки – Коробочкине – Гракове.

  • Приміський поїзд № 6605 сполученням Харків-Пасажирський – Осинове продовжено до станції Гракове. Він вирушатиме з Харкова о 07:21 та прибуватиме до Гракового о 10:04.
  • Приміський поїзд № 6606 сполученням Гракове – Харків-Пасажирський відправляється о 10:29 та прибуватиме о 13:19.
  • Забезпечать зручну пересадку на рейкові автобуси № 6607 зі станції Гракове, щоб дістатися до Осинового, та № 6604 сполученням Осинове – Гракове, аби дістатися до Харкова. 
  • Призначено рейковий автобус № 6601 сполученням Занки – Осинове, який вирушає із Занок о 05:26 та прибуває до станції Осинове о 07:48.

«Трибунал для путіна». Як Харківська правозахисна група документує злочини росіян

Читайте також

Total
0
Share