Події на Харківщині станом на ранок 22 вересня

Ситуація з обстрілами в регіоні на ранок 22 вересня

На Харківщині рашисти з авіації обстріляли чотири населені пункти: Огірцеве, Берестове, Копанки, Шийківка. 

За даними Генштабу, протягом минулої доби відбулося 26 бойових зіткнень. Ворог завдав 59 ракетних та 62 авіаційних удари, здійснив 55 обстрілів із реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни зберігають військову присутність у прикордонних районах, проводять активну диверсійну діяльність, аби не допустити перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощують щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Наслідки обстрілів по Україні

Під ворожими ударами за добу перебували більше 14 населених пунктів області. Зокрема це Куп’янськ, Куп’янськ-Вузловий, Дворічна, Синьківка, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Огірцеве, Тимофіївка та інші міста і села області.

Вночі внаслідок обстрілу Вовчанська було пошкоджено будинок, сталася пожежа. Жертв і постраждалих немає. 

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.


Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі, а також у вживанні алкоголю.

Нагадаємо, у Слобідському районі відновили водопостачання після ранкових обстрілів 21 вересня.

 

«Є бажання цим фудтраком об'їхати весь Крим». Як годують бійців «Маґури»

Читайте також

Total
0
Share