Обстріл Куп‘янська 20 серпня: постраждали 11 людей (оновлено)

Протягом дня російські війська гатять по місту з артилерії, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні після 14:00 окупанти обстріляли центральну частину Куп‘янська. Знищені та пошкоджені п‘ять цивільних автівок, шкоди зазнало відділення «Нової пошти». 

Семеро поранених цивільних перебувають у важкому стані, ще троє — у стані середньої тяжкості. Одній людині медики допомогли на місці. Серед постраждалих — 35-річний фельдшер екстренної меддопомоги, який надавав допомогу людям.

UPD. Внаслідок повторного обстрілу Куп‘янська, що стався о 16:30, поранено поліцейського. Інформація щодо постраждалих за сьогодні ще встановлюється, повідомила облпрокуратура.

Внаслідок повторних обстрілів потерпів спортзал навчального закладу, там сталася пожежа. Також у місті пошкоджені газопровід, житлові будинки та будівля підприємства, написав Олег Синєгубов.

 

Обстріл Куп‘янська 20 серпня

 

Також 20 серпня росіяни обстріляли Вовчанськ. Загинув чоловік 1952 року народження. Внаслідок удару зайнялися житловий будинок та будівля лікарні, яка не використовується. Рятувальники загасили пожежу.

Обстріл Куп‘янська 20 серпня-2

Ситуація в Куп‘янську за останню добу

Місто щодня потерпає від ворожих обстрілів. Внаслідок ранкового обстрілу був важко поранений чоловік близько 40 років. Також у місті через вчорашні обстріли пошкоджений приватний будинок, сталася пожежа на території м‘ясокомбінату.

Моє житло було пошкоджене або зруйноване під час війни. Як бути?

Читайте також

Total
0
Share