Нічна атака на Харків авіабомбами: є постраждалі

Близько 11 вечора росіяни скинули авіабомби на Харків. Удари прийшлися на Київський і Шевченківський райони міста. Одна з авіабомб влучила у житлову багатоповерхівку, інша — у лісосмузі. Новина оновлюється.

Наслідки влучання по багатоповерхівці в Харкові. Фото: Ігор Лептуга

За останньою інформацією, відомо про сімох постраждалих людей. На місці влучання здійнялася велика пожежа. У п’ятиповерховому будинку зруйновані поверхи з першого по четвертий. Також пожежа перекинулась на інші під’їзди будинку. Щонайменше десять цивільних автівок спалахнули унаслідок ударів.

Оновлення 23:41. Кількість постраждалих унаслідок удару по Харкову збільшилася до восьми людей. Серед них — дівчинка трьох років. Усі поранені у середньому і легкому станах.

Оновлення 23:55. Кількість постраждалих збільшилася до дев’ятьох людей. У постраждалому будинку організували евакуацію мешканців. У цьому приміщенні та у прилеглих домах вибито сотні вікон. Від електрики відключили пʼять будинків. Усім охочим нададуть місця в гуртожитку. Зараз на місці влучання є точка, де люди можуть випити гарячого чаю та перекусити.

Оновлення 00:10. Кількість постраждалих збільшилася до десяти людей.

Читайте також

Total
0
Share