Наслідки двох обстрілів Харкова

13 людей постраждали в місті через російські обстріли увечері 27 жовтня та цієї ночі.

Приблизно о 20:40 керована авіабомба поцілила в землю на території приватного домоволодіння в Салтівському районі. За інформацією облпрокуратури, 77-річна жінка та чоловіки 65 та 77 років зазнали гострої реакції на стрес.

Вибухова хвиля частково зруйнувала приватні будинки, пошкодила прибудинкові споруди, готель, багатоквартирний будинок і адмінбудівлю, повідомила поліція.

Також росіяни вгатили по приватній житловій забудові в Шевченківському районі. Поранені 51-річний чоловік та 76-річна жінка. Ще одна жінка 62 років зазнала гострої реакції на стрес.

Вибух пошкодив багатоквартирний будинок, повідомляє поліція.

«Вибиті вікна й зруйновані дахи. Я вважаю, що це суттєві руйнування, бо люди там не можуть жити. Комунальні служби будуть працювати всю ніч, а зранку ремонтуватимемо зруйновані дахи. Є приватний будинок, який не підлягає ремонту», — сказав міський голова Ігор Терехов про наслідки обстрілу Шевченківського та Салтівського районах.

    Після другої ночі 28 жовтня у Харкові знов пролунали вибухи. Одна керована авіабомба поцілила в лісосмузі. Вибух пошкодив житлові будинки, розташовані неподалік.

    О 2:10 від удару потерпіла дев‘ятиповерхівка в Холодногірському районі: вороги поцілили в останній поверх будинку. Постраждали семеро людей. Двоє з них поранені, в тому числі 16-річна дівчина. Ще у п‘ятьох людей медики зафіксували гостру реакцію на стрес. Про це повідомив речник облпрокуратури Дмитро Чубенко.

    Загалом у понад 100 квартирах вибиті шибки та вікна. Тип боєприпасу, яким росіяни вдарили по будинку, ще з‘ясовують правоохоронці.

    У багатоповерхівці пошкоджено перекриття між восьмим та дев‘ятим поверхами. Ударом зруйновані три квартири, повідомив Ігор Терехов.

    За інформацією поліції, частково зруйновано технічний поверх, також пошкоджено газопровід.

    Попередньо, росіяни випустили по Харкову ФАБ-250 з УМПК з населеного пункту строїтель бєлгородської області.

    Читайте також

    Total
    0
    Share