На Харкiвщину йдуть дощі

22 травня над Україною встановиться поле підвищеного тиску, подекуди пройдуть короткочасні дощі та весняні грози. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, у Криму, в Карпатах, на Прикарпатті, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській і Сумській областях місцями вже сьогодні пройдуть дощі. А далі територію України накриє антициклон. Про це розказала синоптикиня Наталка Діденко.

За її даними, температура повітря вночі становитиме +10… +16 градусів, а впродовж дня стовпчики термометрів показуватимуть +20… +26 градусів із невеликими коливаннями.

За прогнозом, у суботу дощі пройдуть у західних областях України, у центральній частині та на сході, зачеплять трохи північ. Де тепліше, там ймовірні грози.

Щодо температури, то вночі стовпчики термометрів показуватимуть 9–15°, вдень 19–25°, у південних та східних областях повітря прогріється до літніх показників у 24–29°. У більшості регіонів України вже настало метеорологічне літо, констатували  в Укргідрометцентрі.


Як живуть ювеліри з Харкова в карпатському селі

Читайте також

Total
0
Share