На Харківщині через обстріл загинуло подружжя

Удень 20 жовтня російські війська вдарили по селу Новоплатонівка Борівської громади. Потерпів приватний будинок. Під час пошукових робіт з-під завалів дістали тіло 71-річного чоловіка.

Про це повідомила Харківська ОВА. Попередньо, вороги скинули на село керовану авіабомбу.

Оновлено. За уточненням облпрокуратури, загинули двоє людей. Під завалами будинку рятувальники знайшли також дружину загиблого чоловіка. Жінці був 71 рік.

Керована бомба поцілила в будинок і повністю його зруйнувала. Сталася пожежа, розповіли в ДСНС.

Борівська сільрада повідомила імена загиблих чоловіка та дружини

  • Віктор Іванович Трембак, народився 2 березня 1953.
  • Любов Григорівна Трембак, народилася 25 листопада 1952 року. До 72-річчя жінка не дожила менш як місяць.

Вибухова хвиля пошкодила декілька домоволодінь.

Прифронтова Борівська громада розташована поблизу річки Оскіл, її села та селища регулярно обстрілюють російські війська.

Станом на 15 жовтня у громаді залишалися близько 250 сімей з дітьми. Зокрема, у Боровій прошивали 119 неповнолітніх.

7 жовтня у селах Богуславка та Ізюмське розпочалась обов’язкова евакуація мешканців, а 15 жовтня Рада оборони Харківщини оголосила обов‘язкову евакуацію родин з дітьми із Борової. Це пов’язано із загостренням ситуації на Куп’янському напрямку фронту. Тільки за цю добу російські підрозділи штурмували 16 разів, стільки ж було атак попередньої доби.

Евакуйованим забезпечуємо в Харкові місця тимчасового проживання, за необхідності — допомагаємо з логістикою за межі області.

За словами Олега Синєгубова, чимало людей не хочуть виїжджати, зокрема тому, що перетнуту переправу мешканці можуть наразі тільки на виїзд, і не зможуть повернутися назад.

Читайте також

Total
0
Share