На Донеччині загинув харківський волонтер

6 жовтня під час евакуаційної місії пошуково-рятувального загону «Троянда на руці» загинув Тигран Галустян. Йому було 37 років.

Це сталося в селі Іллінка Курахівської громади. Ворожий FPV-дрон атакував автівку волонтерів. За інформацією поліції, Тигран загинув від отриманих травм, а його 32-річний колега отримав акубаротравму.

«Вони рухались на евакуацію місцевих жителів міста Гірник. По дорозі до міста в населеному пункті Іллінка відбувся удар FPV-дроном по їхньому автомобілю. Один був поранений, інший був у важкому стані доставлений до лікарні, врятувати не вдалось», — розповів «Суспільне Донбас» Курахівської міської військової адміністрації Роман Падун

Тигран був волонтером-водієм в ГО «Троянда на Руці», він вивозив цивільних з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів.

«Це людина, яка врятувала дуже багато життів і завжди приходила на допомогу. Нам дуже важко ділитися цією новиною, і ми всі глибоко засмучені. Нехай пам’ять про Тиграна та його світлі моменти буде з нами», — написали в соцмережах громадської організації.

У волонтера залишилася маленька донечка.

Підтримати родину Тиграна Галустяна можна за реквізитами:

  • Номер банки: 5375411218778939

Читайте також

Total
0
Share