Головні події на Харківщині станом на ранок 8 червня

окупанти завдали авіаударів по Стрілечій та Кислівці

  • За добу обстріляли щонайменше 25 населених пунктів.
  • За даними Генштабу, на Слобожанському напрямку певна кількість російських військових продовжує тупцювати біля кордону. Там, а також на Куп’янському напрямку ворог гатив з артилерії та мінометів.
  • Суротивник і надалі зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби відбулось 30 бойових зіткнень.
  • Наші захисники ліквідували 730 окупантів.

Доба в області минула без постраждалих серед цивільних

У Вовчанську ворожими обстрілами пошкоджено шість приватних житлових будинків, автомобіль та будівлі цивільного підприємства. Сталися пожежі. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Стрілечій ворог влучив із танка в багатоквартирний будинок. Знищено квартиру на п’ятому поверсі, сталася пожежа.

Уночі ворог завдав удару з ЗРК С-300 по селу Малинівка, там пошкоджено цивільне підприємство. На щастя, без постраждалих.

Від підриву на ворожій міні постраждав цивільний

На Харківщині через підрив на протипіхотній міні «Пелюстка» 39-річному чоловікові довелося ампутувати праву стопу. За даними ДСНС, подія сталася учора вдень, у полі неподалік села Гаврилівка Чугуївського району. Постраждалого шпиталізували до лікарні Харкова.

Піротехніки протягом доби знешкодили 131 одиницю вибухонебезпечних предметів.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами «101», «102», або «112». 

Офлайн-освіта на Харківщині: примарна перспектива

Читайте також

Total
0
Share