Головні події на Харківщині станом на ранок 13 липня

росіяни завдали авіаудару по Кислівці на Куп’янщині

За добу під ворожий обстріл потрапили щонайменше 10 населених пунктів. На Слобожанському напрямку ворог зберігає військову присутність у прикордонних населених пункатах, на Куп’янському наші воїни стійко тримають оборону. На обох напрямках рашисти гатили з артилерії та мінометів.

За інформацією Генштабу, супротивник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 35 бойових зіткнень. Наші захисники ліквідували 510 ворогів.

Поранено цивільних чоловіків

В селі Одноробівка на Богодухівщині обстрілами пошкоджено шість приватних житлових будинків, гараж, господарчі споруди, сталися пожежі, — повідомили у ХОВА.

У Дворічній Куп’янського району зазнав поранення та був госпіталізований 67-річний чоловік. Медики оцінюють його стан як легкий.

Вдень у Балаклії на Ізюмщині під час роботи на тракторі на невідомому вибуховому пристрої підірвався тракторист 55 років. Госпіталізований з пораненням.

У Харкові перекриють рух транспорту

Трамваї №16 та 16А, що курсують Салтівкою, сьогодні змінять маршрут. Комунальники ремонтуватимуть колії, тож з 09:00 до 15:00 вони їздитимуть від розворотного кола «Салтівське» до кола «Журавлівський гідропарк» через вулиці Академіка Павлова та Шевченка.

Читайте також

Total
0
Share