Головні події Харківщини на ранок 27 липня

Ситуація з обстрілами в регіоні зранку 27 липня

Війська рф безуспішно наступають на Куп’янському напрямку південніше Новоселівського Луганської області. За даними Генштабу, на Сіверському та Слобожанському напрямках супротивник зберігає військову присутність. Загарбники гатили також з артилерії та мінометів по населених пунктах Богодухівського, Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Сили оборони України за добу відправили до Пекла 590 окупантів.

росіяни вбили літню жінку

Вночі рашисти поцілили керованою авіабомбою КАБ-250 по прикордонному селищу Ківшарівка, неподалік житлової п’ятиповерхівки. В одній з квартир обвалилася стіна. Також пошкоджено сусідню дев’ятиповерхівку.

Загинула 74-річна жінка. Постраждали жінки віком 35, 81 та 71 років та 74-річний чоловік, їхній стан середньої важкості.

По нежитловій будівлі селища Великий Бурлук росіяни вгатили ракетою С-300 у нежитлову будівлю. Сталася пожежа.

В області тривають лісові пожежі. У селі Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено будівлю ліцею. У селі Перовське мінометним обстрілом пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Обійшлося без постраждалих.

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Новобаварському районі

Рух транспорту вулицею Отакара Яроша на ділянці від вулиці 23 Серпня до однойменного провулку припинений до 31 серпня.

До цього в міськраді казали, що комунальники впораються до 10 числа, але терміни змінилися у зв’язку із продовженням аварійних робіт щодо заміни ділянки теплотраси.

Автобуси курсують так:

№20е: ст. м. «Наукова» — пр. Науки — вул. Отакара Яроша — вул. 23 Серпня — вул. Космонавтів — вул. Дерев’янка — вул. Балакірєва — пров. Балакірєва (лікарня швидкої невідкладної допомоги);

№77е: пров. Балакірєва (лікарня швидкої невідкладної допомоги) — вул. Балакірєва — вул. Дерев’янка — вул. Космонавтів — вул. 23 Серпня — вул. Клочківська — проїзд другий Панасівський — вул. Велика Панасівська — вул. Євгена Котляра (залізничний вокзал).

Нагадаємо, що на вулицях Москалівській та Миколи Бажана тимчасово не ходитимуть трамваї.

Читайте також

Total
0
Share