Головні події Харківщини на ранок 25 липня

Ситуація з обстрілами в регіоні зранку 25 липня

На Харківщині окупанти вдарили з авіації по селах Гур’їв Козачок, Піщане, Терни, Вільшана та Кислівка. Про це повідомляє Генштаб.

На Сіверському, Слобожанському та Куп’янському напрямках росіяни гатили також з артилерії та мінометів.  В цілому протягом минулої доби ворог завдав ракетного та 72 авіаційних удари по Україні, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На різних напрямках відбулось понад 35 бойових зіткнень. Наші захисники ліквідували за добу 600 окупантів.

Обстрілом поранено підлітка

У селі Піщане Куп’янського району обстрілом пошкоджено приватний будинок. Поранення зазнали 12-річний хлопчик та жінки віком 31 та 48 років. За даними медиків, стан усіх постраждалих легкий.

Через ворожий обстріл селища Дворічна зазнав поранень 60-річний чоловік. Його шпиталізували з осколковими пораненнями грудної клітини та ноги.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 87 вибухонебезпечних предметів.

На Харківщині тривають контрдиверсійні заходи

Головною метою є підвищення безпеки мирного населення Харкова, захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп. Під час заходів будуть проводитися огляди окремих територій, перевірка документів громадян, огляд автомобілів.

Також можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста. СБУ просить мати з собою документи, що посвідчують особу.

Читайте також

Total
0
Share