Головні події Харківщини на ранок 24 липня

Ситуація з обстрілами в регіоні зранку 24 липня

По селу Кучерівка поблизу Куп’янська росіяни вгатили з авіації. За даними Генштабу, на цьому напрямку тривають важкі бої, наші воїни стійко тримають оборону. Супротивник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Протягом минулої доби відбулось 35 бойових зіткнень. По Харківщині рашисти поцілили також з артилерії та мінометів.

Авіаудари пошкодили понад 10 приватних будинків

За уточненими даними від ХОВА, по приватному сектору у Кучерівці росіяни нанесли удари керованими авіабомбами ФАБ-250. Пошкоджено мінімум 13 будинків, господарчі споруди. Поранення зазнала жінка віком 70 років, вона отримала порізи від розбитого скла. Госпіталізації не потребувала.

Також авіаудару на Куп’янщині зазнало село Петропавлівка, пошкоджено два приватні будинки. У місті Куп’янськ ворожим обстрілом пошкоджено приватний будинок.

У селі Чернещина Ізюмського району обстрілом пошкоджено будівлі агропідприємства.

У селі Пильна на північ від Харкова на дорозі підірвався водій легковика. Водій загинув на місці. Його особа встановлюється.

Українка здобула першість на світових змаганнях

Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко двічі стала призеркою на етапі Кубка світу в Мілані. Вона здобула «золото» у змаганнях зі стрічкою та «срібло» — у виступах з обручем. Судді оцінили її виступ у 35.250 бали.

Як ми раніше повідомляли, харків’янки вибороли «бронзу» на світових змаганнях

Читайте також

Total
0
Share