«Франківськ обіймає»: флешмоб на підтримку переселенців. Фоторепортаж

«Ця ідея виникла разом з друзями. Ми зібралися і говорили якраз про те, яке Франківськ відкрите та щире місто, яке насправді обіймає. Зараз існує проблема: дійсно деякі люди використовують ситуацію, намагаються якось заробляти чи висловлюються не дуже добре. З’являються такі моменти, які можуть нас роз’єднати. Що дуже на користь ворогу. І ворог це використовує», — розповідає співавтор флешмобу художник Нікіта Тітов.

 

З березня Нікіта знаходиться у Франківську, разом зі своєю мамою. А ще тут багато його друзів, з якими вони говорили про те, що насправді більшість людей, які тут живуть — підтримують всіх, хто зараз приїхав, хто постраждав від війни.

 

 

«Тут дуже багато відкритих людей і про них хотілося б говорити більше. Саме так виникла ідея створити таку акцію — флешмоб «Франківськ обіймає». Ми звернулися до своїх друзів у Франківську. Нас підтримали. І так це відбулося.

Насправді сама така ідея «Франківськ обіймає» — хотілося б ще це стосувалося не тільки Франківська. Бо у нас зараз вся країна відкрила обійми друг для друга. Ми стали єдиною родиною. Хотілося б щоб обіймав і Львів, і Київ, і Харків, і всі міста України. Щоб ми всі були разом. Щоб ми всі друг друга підтримали й обійняли», — додає Нікіта.

Ми побували на цій акції та зробили фоторепортаж, який справді надихає.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Total
0
Share