Доба обстрілів на Харківщині: головне на ранок 3 жовтня

3 жовтня приблизно о 5:25 російські військові вдарили авіабомбою по селу Черкаська Лозова Малоданилівської громади. Через вибух пошкоджені сім приватних будинків, господарчі споруди. Троє людей зазнали гострої реакції на стрес. Облпрокуратура повідомляє, що мова про двох чоловіків та жінку. А за інформацією очільника ХОВА Олега Синєгубова, — це дві жінки 68 та 57 років та чоловік 69 років. 

Уранці очільник громади Олександра Гололобова, по селищу вдарили дві авіабомби. Ще дві поцілили в Малій Данилівці: вдаривши в землю на території садового кооперативу. Загалом потерпіли в різній мірі приблизно три десятки приватних домоволодінь: дахи, вікна, фасади будинків, паркани та підсобні приміщення. Також пошкоджені елементи газовий та електромереж. 

Високовольтні лінії були пошкоджені через обстріл передмістя Харкова. Через це могли виникнути перебої з електрикою в деяких районах міста, повідомив Ігор Терехов.

2 жовтня російські FPV-дрони атакували Куп’янськ. Поліцейські зафіксували чотири влучання, що сталися з 11:50 до 17:00. Через два влучання постраждали дві жінки. Ще два дрони поцілили в дорогу.

Ще дві жінки постраждали від FPV-дрон у селі Нечволодівка на Куп‘янщині. Їм 61 та 53 роки. За даними ХОВА, росіяни скинули з дрона боєприпас. Горів приватний будинок.

У селі Нікополь на Ізюмщині постраждав 52-річний чоловік через детонацію невідомого вибухонебезпечного предмета.

У Золочеві через вечірній обстріл пошкоджені приватні будинки. У селі Пристін ворожий дрон пошкодив адмінбудівлю. 

У Захарці Вовчанської громади вигоріло чотири гектари трави та чагарників, у Ківшарівці на Куп’янщині горіла хвойна підстилка та трава на площі один гектар.

Ситуація на лінії фронту в регіоні на ранок 3 жовтня

На Харківському напрямку російські військові намагався двічі штурмувати поблизу Вовчанська та Тихого. На Куп’янському напрямку за добу 14 разів атакували окупанти. Штурми були неподалік Синьківки, Андріївки, Піщаного та Стельмахівки.

Читайте також

Total
0
Share