42 людини постраждали під час атаки на Харків 8 жовтня

До медзакладів шпиталізували 25 постраждалих, серед яких є 16-річний хлопець у стані середньої важкості. Він отримав рани нижніх кінцівок, пошкодження слуху й вестибулярного апарату (акубаротравму), повідомляє пресслужба Харківської ОВА.

Станом на 9 жовтня в лікарнях перебувають 16 людей. Серед них жінка 35 років із вибуховим пораненням і черепно-мозковою травмою та чоловік 46 років із травмою нижньої кінцівки та черепно-мозковою. Вони у важкому стані. Інші постраждалі в медзакладах — у стані середньої важкості. 

Учора росіяни здійснили атаку шістьома авіабомбами по Харкову й передмістю. Одна з них вдарила у Салтівському районі й залишила вирву біля водойми в парковій зоні. Двоє людей загинули, щонайменше п’ятеро були поранені, серед них десятирічних хлопчик. Дитину поранило склом, їй допомогли на місці. Вибух пошкодив 16 будинків, зокрема повибивав вікна.

Унаслідок удару зранку 8 жовтня в Індустріальному районі постраждало 28 людей, серед яких хлопець 16 років. Були зруйновані виробнича будівля підприємства, приватний будинок і 30 автомобілів. 

Також росіяни обстріляли село Кругляківка в Куп’янському районі. Через підрив на невідомому вибуховому предметі загинула 52-річна жінка. Інша жителька села віком 76 років отримала тілесні ушкодження. 

У Черкаській Лозовій пошкоджені два приватних будинки. Там обійшлося без постраждалих.

Читайте також

Total
0
Share