28 КАБів за добу випустили росіяни по Харківщині. Є загиблі й поранені

За інформацією очільника ХОВА, з 9 на 10 липня 28 керованих авіабомб випустили російські військові по території області.

Ситуація з наступом на Харківщині

На Харківському напрямку відбулося вісім бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ, Стариця та Липці. Про це зазначив Генштаб.

На Купʼянському напрямку противник десять разів атакував позиції українських підрозділів. Сили оборони відбивали штурми росіян біля Берестового, Піщаного та Синьківки.

Наслідки російських обстрілів

Ранок 10 липня

Як повідомив Олег Синєгубов, сьогодні російські військові обстріляли Куп‘янськ. Пошкоджено газову трубу, два приватних домоволодіння. Зруйнований обʼєкт логістичної інфраструктури.

У Козачій Лопані внаслідок вибуху пошкоджено будівлю селищної ради.

9 липня

73-річний чоловік та 67-річна жінка загинули в Куп‘янську-Вузловому через російський обстріл 9 липня. Ще троє людей були поранені: чоловік 40 років, 88-річна жінка та 18-річна дівчина. Одна жінка зазнала гострої реакції на стрес.

За інформацією рятувальників, через авіаудари за різними адресами зайнялися будинок барачного типу, дві господарчі споруди та три автівки. Зруйнований приватний будинок, пошкоджена чотириповерхівка.

У селі Борщова дві керовані авіабомби поцілили у хвойний ліс. У селі Ківшарівка внаслідок обстрілу з РСЗВ «Ураган» горіла хвойна підстилка.

У Вовчанську росіяни пошкодили багатоквартирний будинок, у Циркунах — приватний будинок, повідомив очільник поліції області Володимир Тимошко.

Читайте також

Total
0
Share