Обстріли Куп’янщини, Люботина та передмістя Харкова: як минула доба

Через російські обстріли 10 жовтня загинула мешканка Харківської області, ще семеро людей постраждали.

Куп’янський район

Удень росіяни обстріляли село Кругляківка. Від удару потерпіли два будинки. Загинула 64-річна жінка.

Вороги прожовують запускати FPV-дрони по Куп‘янську. Поліцейські зафіксували п‘ять безпілотників. Вибухи трьох з них пошкодили дорожнє покриття. Ще два не здетонували. 

Двоє людей постраждали у Куп‘янську через ворожі удари. Через обстріл з РСЗВ «Град» потерпів цивільний чоловік. Вибух понівечив житловий будинок. За інформацією Олега Синєгубова, постраждалому — 77 років.

Ще один удар по місту поранив жінку, а також пошкодив сім житлових будинків та автівки. Тип снаряда з‘ясовують правоохоронці. Сьогодні о четвертій ранку в місті пролунав ще один вибух. Від удару загорівся будинок.

По Куп‘янську-Вузловому ворожа армія била з РСЗВ «Смерч». Пошкоджені три приватні будинки та господарчі споруди. У селі Мала Шапківка російська артилерія пошкодила оселю приватну оселю й надвірні побудови.

Харківський район

У ніч на 11 жовтня ворожий «шахед» атакував Люботин і залишив вирву глибиною і один метр та діаметром — у два. Вибух пошкодив два домоволодіння та запалив траву. 

Удень 10 жовтня керована авіабомба поцілила поруч з будинком в Черкаській Лозовій. Постраждала родина: троє дітей зазнали гострої реакції на стрес, їхні батьки були поранені.

Пошкоджений будинок у Черкаській Лозовій. Фото: облпрокуратура

Богодухівський район

Приблизно об одинадцятій вечора росіяни обстріляли село Баранівка в Золочівській громаді. Попередньо, ударили з РСЗВ. Вибухова хвиля пошкодила приватні домоволодіння та електромережі, повідомила облпрокуратура.

Читайте також

Total
0
Share