Як минула доба на Харківщині 7 жовтня

Протягом дня 7 жовтня Харківщина вкотре опинилася під ворожим обстрілом. російські війська завдавали ударів по цивільних об’єктах у кількох районах області, що призвело до значних руйнувань і постраждалих серед мирного населення.

Богодухівський район

О 17:37 у селі Миронівка Золочівської громади унаслідок обстрілу загорілася трава на площі два гектари. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, проте вогонь встиг поширитися на значну територію.

Близько 17:00 у селі Золочів того ж району унаслідок обстрілу було частково пошкоджено 16 приватних будинків і два двоповерхові багатоквартирні будинки. Друге влучання сталося на полі поблизу села Миронівка, що також спричинило руйнування.

Також об 14:30 у селі Перовське Золочівської громади унаслідок мінометного обстрілу було пошкоджено приватний будинок і енергомережі. Мешканці села залишилися без електропостачання, тривають ремонтні роботи.

Куп’янський район

О 16:21 у місті Куп’янськ російські війська завдали удару керованою авіабомбою, яка влучила в спортивний майданчик на території одного із закладів освіти. У результаті обстрілу постраждали 35-річний чоловік та 57-річна жінка, яким надано необхідну медичну допомогу.

Наслідки ударів по Куп’янську. Фото: Олег Синєгубов

Бойові дії на фронті

На Харківському напрямку російські війська продовжують активні наступальні дії. За добу відбулося шість бойових зіткнень, зокрема в районах населених пунктів Стариця та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку окупанти атакували позиції українських підрозділів 25 разів. Найбільший тиск спостерігався в районах Синьківки, Новоселівки, Глушківки, Лозової та Кругляківки, де ворог намагався прорвати оборону українських військ.

Читайте також

Total
0
Share