Арта, дрони, РСЗВ та авіабомби: чим росіяни обстрілювали Харківщину минулої доби

З 6 на 7 жовтня російська армія обстріляла Харків та Куп’янський, Ізюмський, Харківський, Богодухівський райони області. Унаслідок цих ударів загинула людина, поранені семеро цивільних.

Ізюмський район

6 жовтня російський  FPV-дрона атакував автівку у селі Першотравневе. Унаслідок влучання загинув чоловік 56 років.

Харків і передмістя

6 жовтня приблизно о 23:15 російська армія обстріляла керованими авіабомбами обласний центр та два селища. 

У Харкові влучання було в Шевченківському районі. Горіла хвойна підстилка, гілля та дерева на площі один гектар. Також пошкоджено цивільні автівки, уточнила прокуратура Харківщини.

У селі Мала Данилівка від удару КАБа пошкоджені чотири оселі та дві приватних автівки.

У Черкаській Лозовій постраждали троє людей: 50-річний чоловік, 51-річна жінка, 16-річний хлопець. Парубок зазнав гострої реакція на стрес. Пошкоджені два житлові будинки.

Близько п‘ятої вечора вибух почули Черкаські Тишки. Від удару керованої авіабомби загорівся ліс на площі 1,5 гектара. Ще один удар, який стався менш як за годину, підпалив чотири гектари трави.

Куп‘янський район

О третій ночі 7 жовтня російські військові обстріляли, попередньо з РСЗВ «Град», село Митрофанівка. Від вибуху поранена 73-річна жінка. Її відвезли до лікарні, повідомила облпрокуратура.

Від ударів по Куп‘янську 6 жовтня постраждали троє людей, потерпіла цивільна інфраструктура. Уночі місто обстріляли касетними боєприпасами, вони пошкодили десять житлових будинків. 

Уранці російські військові вдарили поряд з автобусною зупинкою баражуючим боєприпасом типу FPV-дрон. Осколками поранило двох чоловіків 68 та 40 років. Останнього відвезли в одну з харківських лікарень. Вибух пошкодив приміщення магазину та авто.

Удень місто вороги обстріляли з артилерії. Постраждав 54-річний чоловік. Від вибуху загорілася покрівля приватного будинку.  

Ще один чоловік постраждав у селі Осинове. Ворожий артобстріл пошкодив у селі три житлові будинки.

У Куп’янську-Вузловому пошкоджені багатоквартирний та два приватних будинки Також приватні оселі потерпіли в Новоосиновому.

Богодухівський район

Цієї ночі росіяни атакували Золочів. За інформацією очільника ХОВА Олега Синєгубова, через дар безпілотника пошкоджена автівка. 

Удень 6 жовтня росіяни обстріляли з міномета Івашки. У селі пошкоджений приватний будинок, господарчі споруди та лінію електропередач.

Фото: Олег Синєгубов

Читайте також

Total
0
Share