Як минула доба на Харківщині 3 жовтня

Упродовж 3 жовтня Харківська область зазнала численних обстрілів, внаслідок яких постраждали цивільні, зруйновані будинки та пошкоджено інфраструктуру.

Близько 18:00 у селі Токарівка Дергачівської громади ворожий дрон скинув дві гранати на мотоблок. Постраждали 62-річна жінка та 67-річний чоловік.

Удень в селі Богуславка Ізюмського району через обстріли зруйновано два житлові будинки, а також пошкоджено вікна та покрівлі ще десяти приватних будинків. Постраждали дві жінки віком 75 та 73 роки.

О 16:00 у селі Перовське Богодухівського району унаслідок обстрілу частково пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди та енергомережі. Поранення отримали троє людей: 44-річний чоловік, 66-річна жінка та 50-річна жінка.

Також ворог вкотре атакує Куп’янськ. Унаслідок обстрілу пошкоджено квартири у п’ятиповерховому будинку. Також росіяни вдарили по зупинці громадського транспорту у місті. З осколковими пораненнями до лікарні госпіталізували 44-річного чоловіка і 16-річну дівчину. Водночас у селі Охримівка Вовчанської громади постраждав 31-річний чоловік від ворожого вогню.

Наслідки влучання дрону-камікадзе в Куп’янську. Фото: поліція Харківщини

Крім цього, протягом дня зафіксовано пожежі в Куп’янському районі. О 12:45 в селі Ківшарівка горіли гараж та автомобіль, а о 12:05 у Кіндрашівській громаді через обстріли загорілася лісова підстилка на площі 800 квадратних метрів.

Також учора зранку в Куп’янську пошкоджено дах одного з комунальних закладів.

Наступальні дії та бойові зіткнення на Харківщині

На Харківському напрямку ворог здійснив чотири наступальні атаки, зокрема в районах Стариці та Вовчанська. Оборонні сили України змогли відбити атаки та зупинити просування російських військ.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 11 бойових зіткнень. Сили оборони успішно протистояли ворогу в районах Синьківки, Курилівки, Піщаного, Вишневого, Петропавлівки та Першотравневого.

Читайте також

Total
0
Share