Радіо «Накипіло» працює вже два роки від перезапуску

Два роки тому, 3 жовтня 2022 року, команда Радіо «Накипіло» відновила мовлення в інтернеті. Директор радіо Євген Стрілець поділився під час етеру спогадами про те, яким запам’ятався 2022-й рік для радіостанції.

Команда на той час складалася з вісьмох людей. Від березня 2022 року ведучі випускали дайджести новин — аудіо, які виходили на каналі Медіагрупи «Накипіло». За короткий час стало зрозуміло: треба перезапускатися. Радіостанція має бути в Харкові, бо радійна історія міста — надзвичайна, а колеги і колежанки які працюють або працювали колись у Медіагрупі «Накипіло», мають дотичність до історії харківського радіо, — сказав Євген Стрілець.

«Я пам‘ятаю, яка була радість, коли ми опублікували інформацію, що ми перезапускаємося — 3 жовтня 2022 року. Ми отримали тоді сотні коментарів підтримки, бо харківці і харківки мріяли про те, щоби саме локальна радіостанція зявилася. Багато наших колег київського рівня працюють у Харкові. Але ми, як наш слоган каже, — про Харків, про Харківщину, про людей”. Тобто ми все ж таки локальна станція, і не тільки про Харків, ми і про Балаклію, і про Близнюки, ми і про містечка навколо Харкова», — поділився спогадами керівник радіо.

За його словами, Радіо “Накипіло” — це радіостанція воєнного часу. Уся команда радіо — цивільні люди, які не служать у війську, але інформаційно допомагають захисникам і захисницям України тим, чим можуть.

«Війна триває, ми повинні про це пам’ятати. Ми маємо пам‘ятати, що кожен і кожна з нас якщо не у війську, то для війська робити все, щоби окупанти, вороги відчепилися назавжди від нашої країни і перестали травмувати, вбивати наших людей. Власне, одна із задач Радіо “Накипіло” — про це говорити», — додав Євген Стрілець.

Читайте також

Total
0
Share