Загиблі, поранені та зниклі безвісти внаслідок ударів по Харкову: головне на вечір

Внаслідок обстрілів Харкова 25 травня п‘ятеро людей загинули, 59 — були поранені, 17 — вважаються зниклими безвісти.

За інформацією ХОВА, у лікарнях перебувають 39 людей. Одна людина — у вкрай важкому стані в опіковій реанімації, ще двоє — у важкому стані. Решта постраждалих лікуватимуться вдома під наглядом медиків.

Удар по «Епіцентру»

Приблизно о 16:00 російські авіабомби вдарили по території гіпермаркету в Київському районі міста.

Оновлено. Станом на 23:11 відомо про пʼятьох загиблих та 39 поранених.

Серед сімнадцяти безвісти зниклих — працівники та відвідувачі «Епіцентру». Зокрема, менеджер з продажів у відділі лаків і фарб, старший продавець і промоутер.

На місці влучання розгорнули штаб ліквідації наслідків прильотів та працює мобільна лабораторія ДНК. Уже відібрали зразки ДНК у родичів сімох безвісти зниклих. Родичів решти людей ще шукають, повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

Рятувальники ще гасять пожежу в гіпермаркеті.

Удар по центру Харкова

Унаслідок удару по середмістю постраждали 20 людей. Серед них — 11 чоловіків та вісім жінок, а також підліток. Відомо, що лікарі прооперували хлопчика. За уточненням прокуратури, пораненій дитині — 14 років.

Орієнтовно о 19:00 російські військові поцілили вдарили С-300 по офісних приміщеннях. Вибух пошкодив адміністративні будівлі, супермаркет, магазини, житлові будинки, пошту, автівки та інші цивільні обʼєкти.

Читайте також

Total
0
Share