Наслідки нічної атаки «шахедів» на Харків (оновлено)

Вночі 21 травня російські військові атакували Харків декількома безпілотниками. Уламки «шахедів» зафіксували в чотирьох локаціях, повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов.

За даними прокуратури, безпілотники впали в чотирьох районах.

Немишлянський район

О 02:09 внаслідок падіння уламків зайнялися два приватних будинки та гараж. Постраждали три людини: 61-річний чоловік, жінки 69 та 72 років. В усіх — гостра реакція на стрес. Загалом по допомогу медиків звернулися п‘ятеро людей, уточнила журналістам речниця начальника ХОВА Олена Шаповал.

Потерпіли чотири приватні будинки. 

Оновлено. П‘ятеро постраждалих отримали гостру реакцію на стрес. За інформацією прокуратури, постраждали троє жінок (їм 58, 68 і 72 роки) та двоє чоловіків (їхній вік 67 та 70 років). 

Салтівський район

Безпілотники поцілили по приватному автомобільному підприємству, повідомив речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко. Внаслідок вибуху були пошкоджені щонайменше 25 вантажівок, автобусів та автівок. Також вибиті вікна в офісному приміщенні та будівлі комунального підприємства.

Фото: Олег Синєгубов

Шевченківський район

Безпілотники пошкодили бігову доріжку в одному з парків відпочинку. У житлових будинках поруч вибиті вікна. Постраждалих немає. 

Оновлено. Внаслідок вибуху в Саржиному Яру утворилася вирва діаметром три метри. Працівники «Харківзеленбуду» прибрали сміття на пішохідній доріжці та огородили парканом вирву. Нині фахівці працюють над відновленням дорожнього покриття, повідомила міськрада.

Індустріальний район

Влучання зафіксували на відкритій місцевості, уточнив Дмитро Чубенко.


Пожежі виникли за трьома адресами у різних районах міста, уточнила пресслужба ДСНС. Загалом близько 200 квадратних метрів площі було охоплено вогнем.

Цієї ночі 29 безпілотників атакували Україну. З них збили 28, повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Крім Харківської, «шахеди» збили в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Черкаській,  Херсонській та Кіровоградській областях.

Читайте також

Total
0
Share