Троє постраждалих на Харківщині, евакуація з Куп’янщини: головне за добу

Ситуація з обстрілами

Близько 03:45 російські військові вдарили по Козачій Лопані керованими авіабомбами. У лікарню відвезли 56-річного чоловіка: у нього множинні уламкові поранення. У селищі пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, повідомив начальник Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

У Барвінковому травмувало 42-річного чоловіка. Місто на Ізюмщині російські військові атакували 21 березня о 22:40. Пошкоджено адміністративну будівлю, обладнання та лінію високовольтного дроту, зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську ворожі обстріли пошкодили чотири приватні будинки авто та паркан. військові рф гатили по місту двічі за день.

Також є пошкодження в Куп‘янському районі: у Дворічній пошкоджена автівка через влучання безпілотника, у Подолах горів будинок та господарча споруда. Загалом приблизно 15 населених пунктів обстріляли за добу росіяни.

У Барвінківській громаді знову підірвався трактор

Удень 20 березня поблизу Федорівки трактор наїхав на вибухонебезпечний пристрій. За інформацією поліції, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Днем раніше у полі біля села також підривалася сільгосптехніка. Механізатора з травмами відвезли в лікарню.

Евакуація в Куп‘янському районі

Учора небезпечних територій вивезли 16 сімей з дітьми.

З 14 березня у Вільхуватській та Великобурлуцькій громадах діє обов‘язкова евакуація в примусовий спосіб. загалом із цих громад вивезли 149 дітей із батьками. У Вільхуватській евакуювали 37 дітей, у Великобурлуцькій — 112.

Розмінування регіону

За інформацією ХОВА, 20 березня вибухотехніки обстежили понад 35 гектарів території та знищили 472 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також

Total
0
Share