Удари безпілотниками та авіабомбами: як минула доба на Харківщині

За добу українські захисники відбили 13 російських атак в районі Синьківки та Табаївки. Там армія рф безуспішно намагалася вибити наші війська із займаних позицій.

Вранці 27 лютого через атаку «шахедів» у Дергачах пошкоджений дах багатоквартирного будинку, вибиті шибки та вікна. Інформації про потерпілих немає, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

У Світличному спалахнула цивільна автівка. Село в Богодухівському районі російські війська атакували безпілотником «Ланцет».

У Вовчанську ворог зруйнував і пошкодив три приватні домоволодіння та багатоквартирний будинок. Таку інформацію має очільник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

Окупанти не припиняють обстрілювати Куп‘янську громаду. Ввечері російські військові запустили керовані авіабомби по Федорівці. Влучання є біля складських будівель приватного підприємства, яке розташоване за межами села. Попередньо, ніхто не постраждав.

Потім армія рф обстріляла Куп‘янськ, пошкодивши вікна і дах приватного будинку.

Вранці 28 лютого у Пристіні через обстріл зайнявся житловий будинок. Ніхто не травмувався.

Двоє людей підірвалися на мінах

В Ізюмі під час прибирання власної земельної ділянки постраждав 42-річний чоловік. Його з численними пораненнями відвезли в лікарню.

За інформацією поліції, протягом доби постраждала ще одна людина. Попередньо, в обох випадках спрацювали протипіхотні міни ПМф-1 («Пелюстка»).

У двох постраждалих — травми різного ступені тяжкості.

Читайте також

Total
0
Share