У Харкові збирають книжкові донати для важкохворих дітей

Запрошуємо всіх, хто знаходиться в Києві та Харкові, приєднатися до незвичайної акції, присвяченої Дню книгодарування. Ця подія запланована 14 лютого з 12:00 до 16:00 за адресами:

У Харкові:

  • Вулиця Сумська, 72.

У Києві:

  • Майдан Незалежності, 1, ТЦ «Глобус».
  • Вул. Олександра Мишуги, 4, ТРЦ «Piramida», 2 поверх.

Звертайте увагу на помічників Купидона-Купикниги, які приземлилися на землю спеціально для цієї події. Вони дарують книги замість звичних валентинок.

Не пропустіть цю унікальну можливість зробити приємний літературний подарунок собі чи близьким. Приходьте, обирайте та даруйте радість читання! Кількість подарунків обмежена — тож, не зволікайте!
 
📚Також із 14 лютого до 15 березня ви маєте унікальну можливість долучитися до нашої благодійної ініціативи разом із Фундацією «Дім Рональда МакДональда». 

Придбавши благодійну книгу-донат на сайті видавництва «Ранок», ви допоможете зібрати книги для Сімейних кімнат. Ці спеціальні приміщення призначені для тих, хто проходить лікування. Там важкохворі діти можуть перебувати разом із батьками, отримуючи необхідну підтримку й турботу. 

Кожен ваш донат дарує не лише радість читання, а й можливість покращити умови перебування сімей у цих особливих кімнатах. Долучайтеся до нашої благодійної ініціативи, даруючи книгу та добро разом із видавництвом «Ранок». 


Детальніше про проєкт і як його підтримати — за посиланням.

Читайте також

Total
0
Share