Ворожі безпілотники атакували Харків: що відомо

Увечері 30 січня ворожі безпілотники атакували Харків. Зафіксовані влучання у Салтівському та Слобідському районах. Є постраждалі.

Слобідський район

Оновлено 23:58. Пошкоджені два багатоповерхових житлових будинки та магазин поруч. На дорозі біля будинків — вирва від влучання, повідомляють журналісти «Накипіло».

Рятувальники ліквідовують пожежу в магазині. У будинках поруч з місцям влучання пошкоджені вікна та балкони.

«Дуже багато вибитих вікон є, крім цього будемо перевіряти комунікації. Зараз працює газова служба, «Харківводоканал» і «Теплові мережі» щодо виявлення можливих руйнацій. Зараз почали тільки почали обслідувати всі квартири, бо працювали вибухотехніки й поліція. І будемо працювати зранку, бо потрібно буде закрити контури, які на жаль не встояли», — розповів журналістам Ігор Терехов.

Оновлено 00:41. Постраждали троє цивільних. 85-річного чоловіка поранило уламками. Йому на місці допомогли поліцейські. У 44-річного чоловіка — контузія. Також по допомогу медиків звернувся чоловік 1965 року народження, у нього гостра реакція на стрес. Про це повідомила поліція Харківщини.

Крім двох багатоповерхівок також понівечені автівки, додав Ігор Терехов.

Фоторепортаж

 

Салтівський район

Оновлено 23:35. Вдарило по приватному житловому будинку в Салтівському районі, повідомив Олег Синєгубов.

Імовірно, влучило в дах приватного будинку. Рятувальники усувають наслідки. Поблизу будинку пошкоджені лінії електропередач. Про поранених наразі невідомо, повідомляють наші журналісти з місця обстрілу. 

Фоторепортаж


Що відомо про обстріл Харкова?

О 22:32 голова ХОВА Олег Синєгубов попередив про загрозу ворожих безпілотників. За кілька хвилин містяни почули декілька вибухів.

За словами Синєгубова, щонайменше шість безпілотників спрямували росіяни на Харківщину.  Є пошкодження цивільної інфраструктури.

Читайте також

Total
0
Share