10 січня рф ударила по готелю в Харкові. Є постраждалі. Фото

10 січня після 22:30 в місті пролунало декілька вибухів. Попередньо, російські військові обстріляли ракетами С-300 готель у Київському районі. 

Оновлено 1:36. Оперативне відео з місця влучання. 

«Ніяких військових найманців, військових тут не було. Це цивільний об’єкт, цивільна інфраструктура. Ми завжди тут розселяли тут наших друзів, гостей, які перебували у Харкові, іноземні делегації», — підкреслив Ігор Терехов.

Оновлено 01:02. Одна ракета влучила в будівлю готелю, інша впала в декількох метрах від входу. У момент удару там перебували вісім працівників та 23 постояльці. Про це повідомив керівник Харківської облпрокуратури Олександр Фільчаков.

Постраждали семеро жінок та четверо чоловіків. Дев‘ятьох постраждалих відвезли в лікарню. Двом надали допомогу на місці. Постраждалим від 23 до 71 року. Восьмеро пацієнтів нині у середньому стані. Поранений 35-річний чоловік — у важкому. Оновлені дані опублікував голова ХОВА.

Наслідки ракетної атаки по Харкову. Фоторепортаж

Також зруйнований житловий будинок, там перебували троє людей. Пошкоджений автосалон та виробниче підприємство, яке не має стосунку до військових об‘єктів. Про це розповів журналістам на місці Ігор Терехов.


Так виглядає понівечений готель та автівки.

Фото: Ігор Лептуга

Оновлено 00:06. Дві ракети ударили біля готелю. Поранені десятеро цивільних. Одна людина у тяжкому стані. Ще одна — отримала поранення середньої тяжкості. Інші — у легкому стані.

Серед поранених — журналіст турецького видання, зазначив Олег Синєгубов.

Оновлено 23:56. Після удару в деяких районах міста через падіння напруги були проблеми з водою. Наразі водопостачання відновлено. Про це повідомив Харківводоканал.


Оновлено 23:28. Кількість постраждалих зросла до дев‘яти. Усі  — цивільні. Двоє поранених у важкому стані. Такі дані оприлюднила поліція Харківщини. 

У будівлі, по якій поцілили росіяни, сталася пожежа.


Оновлено 23:11. За попередньою інформацією, постраждали шестеро людей. Медики надають їм допомогу, написав голова ХОВА Олег Синєгубов.


«Висока ймовірність жертв серед людей, що в ньому знаходилися. Попередньо, будівля зазнала руйнувань», — написав міський голова Ігор Терехов.

На парковці поруч з будівлею горять автівки.

 

Читайте також

Total
0
Share