У Старому Салтові відбудовують амбулаторію, ЦНАП та ліцей: скільки коштуватиме капремонт

Будівлю, в який розташовується амбулаторія, Центр надання адмінпослуг та сільрада відбудовують з червня. Також триває відбудова ліцею у селищі. Капітальний ремонт першої сягне майже 74 мільйони гривень, другої — понад 205 мільйонів. Про це повідомила пресслужба Харківської ОВА.

Будівля сільради, ЦНАПу й амбулаторії наразі готова на 30%. Там полагодили покрівлю, зовнішні та внутрішні мережі теплопостачання. Наразі ремонтують внутрішні інженерні мережі електропостачання та вентиляції. Уже оздобили фасад і замінили вікна. Крім того, відновили котельню, яка також постраждала від ворожих обстрілів. Ремонт будівлі продовжиться й у 2024 році.

Нагадаємо, будівлю ліцею планують відновити ліцей до наступного навчального року. Гроші на капремонт надає фонд ліквідації наслідків збройної агресії рф та місцеві бюджети. Наразі в ліцеї відновили котельню, відремонтували зовнішні мережі теплопостачання та покрівлю, утеплили фасад. Також взялися за стіни й підлогу всередині будівлі. У перспективі в закладі також планують створити захисну споруду відповідно до безпекових вимог: нині її проєктують.

Наразі у Старосалтівській громаді відновлюють також 17 житлових будинків.

Читайте також

Total
0
Share