Доба у регіоні без постраждалих, по Куп’янську вгатили з «Ураганів». Головні події на ранок 10 листопада

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 10 листопада


За добу постраждалих у регіоні не зафіксовано. Втім, вночі росіяни вгатили по Куп’янську з РСЗВ «Ураган». Пошкоджено три приватні будинки, гараж, проводилися аварійно-рятувальні роботи.

Загалом під обстрілами було понад 13 населених пунктів, по Курилівці завдали авіаудару.

Внаслідок обстрілу окупантів у селі Ізюмське окупанти влучили по приватному подвір’ю, підпаливши господарчу споруду. Повертаючись до підрозділу, надзвичайники евакуювали трьох мешканців цього села до Борової.

За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Синьківки, де наші захисники відбили сім атак супротивника. 

Трамваї та тролейбуси змінять маршрути у Харкові

У Харкові тролейбус №40 з 10 листопада подовжить маршрут. Він їздитиме від розворотного кола «Центральний парк» до площі Конституції. За даними міськради, це покращить пасажирські перевезення з Олексіївки, Павлового Поля та центру:

№40: розворотне коло «Пр. Перемоги» — пр. Перемоги — пр. Людвіга Свободи — вул. Ахсарова — вул. Дерев’янка — вул. Сумська — пл. Конституції.

Трамваї №16, 16А та 27 у Харкові на день змінять маршрут

Рух на вул. Героїв Праці та просп. Тракторобудівників, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола «Салтівське» припиниться з 9:00 до 16:00. Зміни пов’язані з ремонтом трамвайної колії. 

Як ходитимуть трамваї:

№16: розворотне коло «Журавлівський гідропарк» — вул. Шевченка — вул. Мойсеївська — вул. Віринська — в’їзд Семиградський — вул. Академіка Павлова — вул. Героїв Праці — вул. Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк»;

№16А: розворотне коло «Журавлівський гідропарк» — вул. Шевченка — вул. Героїв Праці — вул. Академіка Павлова — в’їзд Семиградський — вул. Віринська — вул. Мойсеївська — вул. Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк»;

№27: розворотне коло «Новожанове» — вул. Москалівська — вул. Гольдбергівська — вул. Молочна — пл. Захисників України — просп. Героїв Харкова — вул. Академіка Павлова — вул. Героїв Праці — вул. Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк».

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі та виключити алкоголь.

Нещодавно донорський пункт відкрився також у центрі Харкова.

У Коротичі будують підземне укриття для навчання дітей

Читайте також

Total
0
Share