Доба у регіоні без постраждалих, Валківщина виділила кошти на військо. Головні події на ранок 7 листопада

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 7 листопада


Другу добу поспіль у регіоні не фіксують постраждалих через російські обстріли, хоча росіяни гатять по цивільній інфраструктурі прикордонних населених пунктів Ізюмського, Чугуївського, Харківського, Богодухівського, Куп’янського районів.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 17 населених пунктів. За даними ХОВА, по обіді окупанти обстріляли селище Куп’янськ-Вузловий, зруйнувавши будинок. Пожежі не сталося. Увечері загарбники вкотре обстріляли Вовчанськ.

Минулої доби вибухотехніки ДСНС знешкодили 77 вибухонебезпечних предметів.

За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку ворог безуспішно штурмував в околицях населених пунктів Синьківка, Іванівка. Українські захисники відбили 12 атак супротивника.

За добу наші воїни знищили ще 890 загарбників.

На Валківщині виділили кошти на військо

Понад три мільйони гривень виділили депутати з бюджету Валківської громади для Сил оборони України. Як пише медіа «Слобідський край», кошти скерують на придбання трьох автомобілів, 10 квадрокоптерів, двох квадроциклів та різних матеріально-технічних засобів. Рішення ухвалили на черговій сесії Валківської міської ради.

Також виділили кошти на відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, на виготовлення проєктно-кошторисної документації для капітального ремонту підвального приміщення Валківського ліцею ім. О. Масельського. Частина грошей піде на виготовлення детального плану території для встановлення модульної амбулаторії в селі Високопілля.

 

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі та виключити алкоголь.

Нещодавно донорський пункт відкрився також у центрі Харкова.

Про відновлення Харківщини в цифрах: дані ХОВА

Читайте також

Total
0
Share