Доба у регіоні без постраждалих, люди побачили рідкісне явище. Головні події на ранок 6 листопада

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 6 листопада


За даними Харківської ОВА, протягом доби ворог завдав артилерійських та авіаційних ударів як мінімум по 15 населених пунктах області.

Авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Іванівка Куп’янського району. Близько 11 години дня  окупанти обстріляли Подоли Куп’янського району. Пошкоджено будинок та прибудову.

Ця доба на Харківщині минула без постраждалих людей.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, де наші захисники відбили близько 10 атак. Уночі сили ППО  збили над Україною 15 з 22 шахедів.

За добу наші воїни знищили ще 880 загарбники.

Жителі Харківщини побачили рідкісне явище: полярне сяйво «Аврора»

У ніч проти 6 листопада у багатьох країнах Північної півкулі Землі, а також у північних країнах Європи можна було побачити яскраве полярне сяйво. Для України це явище особливо рідкісне.

За словами астронома Володимира Кажанова, сталася потужна геомагнітна буря, пов’язана з бомбардуванням нашої планети викидом корональної маси, що стався на Сонці декілька днів тому. За його словами, це явище природи буде повторюватись у майбутньому. Але спрогнозувати точний час і дату цього складно.

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі та виключити алкоголь.

Нещодавно донорський пункт відкрився також у центрі Харкова.

У Харківській області — новий керівник патрульної поліції

Читайте також

Total
0
Share