Удари по Харкову, евакуація сімей з Куп’янщини. Головне на ранок 3 листопада

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 3 листопада

Протягом доби армія рф ударила з авіації по Петропавлівці, Курилівці (Куп’янський район) та Піщаному (Чугуївський район).

З мінометів та артилерії росіяни обстрілювали Вовчанськ, Гатище, Тернову, Дворічну, Синьківку та інші населені пункти.

2 листопада о 23:45 п’ять безпілотників поцілили по селу Коротич під Харковом. Пошкоджені дві нежитлові будівлі.

У ніч з 2 на 3 листопада чотири ворожі дрони вдарили по Харкову. В Основ’янському районі зафіксовано влучання трьох БПЛА. Пошкоджені гаражі, житлові будинки, автівки, будівля цеху, що не діє, та СТО. Частково зруйнована будівля Харківського коледжу транспортних технологій.

Трамваї біля коледжу тимчасово не ходитимуть. Там знімуть контактну мережу, поки демонтуватимуть пошкоджені конструкції, що можуть впасти. Також Основ’янський район частково без світла, але відключення локальні, пише Суспільне з посиланням на мера Ігоря Терехова.

За даними поліції, у Шевченківському районі внаслідок атаки дронів горіли автомобілі та гараж. Пошкоджені щонайменше вісім житлових будинків.

До медиків з гострою реакцією на стрес звернулися восьмеро людей. Серед них — десятирічний хлопчик і двохрічна дівчинка. Усім надали допомогу на місці. Поранених немає.

У трьох громадах Куп’янщини евакуйовують сім’ї з дітьми

З Куп’янського району евакуювали 109 дітей разом з батьками. Загалом покинули небезпечні території 78 родин. 27 сім’ям, які цього потребували, надали житло в Харкові.

Залишаються ще 172 дитини у десятьох населених пунктах, в яких посилилися обстріли. ХОВА закликає сім’ї якнайшвидше виїхати.

«Куп’янщину обстрілюють фактично щодня, цілодобово. У нас сьогодні 18 населених пунктів було обстріляно, більшість — цей напрямок», — повідомив в етері Нацмарафону голова ХОВА Олег Синєгубов.

У трьох громадах Куп’янського району оголошена примусова евакуація дітей

Понад 78% котелень уже опалюють Харківщину

В області наразі працює 418 котелень, запланованих до роботи в опалювальний сезон. Із теплом наразі 6 838 житлових будинків. Це становить понад 90%. Також опалюються 145 медзакладів та 643 інші об’єкти соціальної сфери.

Харків із опаленням майже на 100%, повідомив учора Ігор Терехов.

Кількість загиблих унаслідок удару по терміналу «Нової Пошти» зросла до восьми

Вранці у лікарні помер 29-річний чоловік, поранений унаслідок удару по терміналу «Нової Пошти» в Коротичі.

Загалом внаслідок удару по терміналу вночі 21 жовтня загинули восьмеро людей, ще 15 поранені.

Нині в лікарні залишаються семеро постраждалих: шестеро — у відділенні хірургії та один — у відділенні нейрохірургії. Стан пацієнтів стабільний.

Обстріл термінала «Нової Пошти»: компанія назвала ім’я померлого в лікарні працівника

Читайте також

Total
0
Share