Харківщина під обстрілами, на міні підірвався цивільний. Головні події на ранок 1 листопада

Ситуація з обстрілами на Харківщині зранку 1 листопада


На Харківщині росіянці завдали щонайменше шість авіаударів по населених пунктах Піщане, Новосергіївка, Чернещина, Синьківка, Петропавлівка, Подоли.

Взагалы під артилерійським вогнем опинилися понад 140 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

На Куп’янському напрямку ворог безуспішно намагався штурмувати в районах Синьківки, Іванівки Харківської області та села Надія Луганської області, де наші захисники відбили понад 10 атак супротивника.

За добу наші захисники ліквідували 680 росіян.

Куп’янськ під вогнем, на міні підірвався цивільний

Понад 25 населених пунктів зазнали ворожих обстрілів впродовж доби. Близько восьмої ранку, ворог обстріляв Куп’янськ. Попередньо, без постраждалих.

У ніч проти 1 листопада ворог вдарив керованою авіабомбою по селу Подоли, там пошкоджено два приватних будинки. Без постраждалих.

Напередодні рф скинула авіабомбу на житлові будинки в Курилівці. Бомбою пошкоджено приватні будинки, багатоквартирний будинок і господарські споруди.

Також російські війська по кілька разів на добу обстрілюють Вовчанськ. Пошкоджено чотири приватні будинки та споруди комунального підприємства із благоустрою.

У Петропавлівці обстрілами пошкоджено житловий будинок. Загинув чоловік віком 50 років. Зазнала поранення та була госпіталізована 52-річна жінка. 

У Чернещині обстрілами пошкоджено два приватні будинки та будівлі сільськогосподарського підприємства.

У селі Велика Комишуваха на невідомому вибуховому пристрої у власному дворі підірвався чоловік 60 років. Він шпиталізований із пораненням.

Центр крові запрошує донорів


Харківський центр крові вкотре перебуває у стані дефіциту. Співробітники запрошують донаторів усіх груп і наголошують: у прифронтовому місті майже завжди не вистачає донорської крові, і виною тому – країна-терорист.

У Харкові та області є 10 адрес, де можна здати кров.

Напередодні донації необхідно декілька днів обмежити себе у споживанні жирної та гострої їжі та виключити алкоголь.

Нещодавно донорський пункт відкрився також у центрі Харкова.

«Своїм прикладом хочу довести, що життя після поранення існує». Олександр Півнєв про змагання «Ігри Героїв»

 

Читайте також

Total
0
Share